Home
Sitemap
Print
Links
 
 
 
Members
 
Foto's
Event
Studiereis
Roadshow
Seminarie
Jaarlijks congres op Batibouw
Driejaarlijks Congres Faba
Unie van Aannemers van Spoorwegwerken (UASW)
COBESTA
Faba: Partnerschap
Student Kart Trophy
Webinars
Webinar “Diefstal op onze werf pikken wij niet!”
Webinar e-DEPO
Walibi
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Webinar “Diefstal op onze werf pikken wij niet!”

Verlies van gereedschap, vandalisme en diefstal op de werven zorgen voor permanente financiële schade en kopzorgen voor de algemene bouwaannemers. De onrechtstreekse gevolgen van deze verliezen en diefstallen op de rentabiliteit zijn niet te onderschatten. Hoe kan u een diefstalpreventiebeleid invoeren? Hoe kan u zich beschermen en op termijn een betere inventaris van uw uitrusting bekomen? Hoe kan u deze verzekeren? Wat te doen in geval van diefstal?

Om een duidelijk overzicht te krijgen van deze problematiek organiseert de Federatie van Algemene Bouwaannemers (Faba), in samenwerking met verschillende organisaties en bedrijven in de komende weken verschillende webinars om een licht te werpen op dit probleem.

 

Programma:

Donderdag 1 april 19u : Webinar 1 : Bedrijfsdiefstal en diefstal en vandalisme op werven: stand van zaken en volgende stappen. Presentatie door Eric Valério, SPF Intérieur

Donderdag 8 april 19u : Webinar 2 :  Hoe kan ik mijn bedrijf en mijn site beschermen? Presentatie door Johan Vrydag, BouWatch.

Donderdag 15 april 19u : Webinar 3: Hoe traceer en bescherm ik mijn apparatuur en gereedschap in een bedrijf en op locatie? Hoe zit het met mijn materialen ter plaatse? Presentatie door Arthur Helsmoortel, Freebility.

Donderdag 22 april 19u : Webinar 3 : Welke verzekeringen kunnen mij dekken? Hoe pas ik mijn dekking aan? Hoe kan ik profiteren van bescheiden premies? Presentatie door Henri Neyt, Fédérale Assurance.

Donderdag 29 april 19u : Webinar 5 : Is het toezicht op mijn werknemers legaal? Wat is de geldende wetgeving? Presentatie door Marga Caproni, Squire Patton Boggs.

 

De webinars worden vooraf opgenomen. Ze zullen op de bovengenoemde data voor onbepaalde tijd beschikbaar gemaakt worden.  

                                                                                           

         

                                                                     
 
      Disclaimer