Home
Sitemap
Print
Links
 
 
 
Members
 
Home
De Federatie
Residentiële sector
Niet-Residentiële sector
Publicaties
Event
Foto's
Agenda
Actualiteit
De nieuwe website charter der woningbouwers van de Faba
De nieuwe website huis houtskeletbouw van de Faba
Check-in at work - aanwezigheidsregistratie
De kilometerheffing
Lonen geldig
KMI-tabellen
Fedbeton - Bart Tommelein is eregenodigde bij AV
Persconferentie : Komt Sinterklaas en Piet, vergeet uw daken niet!
BENOR-merk erkend door professionals
De Algemene Aannemers in de kijker bij radio Antipode
Voorzitter van de Faba geïnterviewd door Fedbeton
De UASW bezoekt Atelier Bascoup van Infrabel
Wet betreffende de verplichte verzekering van de tienjarige aansprakelijkheid
Officieel lancering van de Groepering van Algemene Aannemers van Zwembadbouwers
Een rijbewijs B is voortaan voldoen om met een bouwmachine te rijden
Wat is nu eigenlijk een algemene aannemer ?
Vlieg naar Georgië met de Faba
Een algemene bouwonderneming, waarom?
Kent u de spoorwegwerkenwereld ?
Extranet
Contact
 
Onze leden:
 
 
 
 
Opzoeken
een bouwaannemer
 
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
Officieel lancering van de Groepering van Algemene Aannemers van "Zwembadbouwers"

Vanmorgen, donderdag 29 juni 2017, hebben we officieel onze Groepering van Algemene Aannemers van “Zwembadbouwers” gelanceerd. Bij deze gelegenheid mochten we rekenen op de aanwezigheid van journalisten en leden-aannemers van de groepering.

De Groepering van Algemene Aannemers van “Zwembadbouwers” maakt deel uit van de Faba. Die groepeert de ondernemingen gespecialiseerd in het bouwen, renoveren en onderhouden van zwembaden via allerlei bouwsystemen; dit behelst onder meer de waterzuivering, het onderhoud van het zwembad, de technieken voor de verwarming van het zwembadwater, enz.

Dit betekent dat de ondernemingen het totale bouwproject in zijn geheel kunnen uitvoeren, zowel het onderdeel grondwerken en funderingen, als de andere bouwtechnieken (ruwbouw, speciale technieken en afwerking) om aan de klant een globaal resultaat aan te bieden.

De groepering voert vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel, en daarom kunnen enkel ondernemingen die een minimale financiële draagkracht en minimale technische bekwaamheden kunnen bewijzen lid worden.

Wanneer een consument een beroep doet op een algemene aannemer die erkend is door de Groepering ‘Zwembadbouwers’, geniet hij van een goede opvolging en een uitstekende kwaliteit tijdens heel zijn bouwproject. De aannemers die beschikken over het kwaliteitslabel van de Groepering werden immers erkend voor hun kwaliteitsvol werk volgens duidelijk bepaalde criteria :

  • De algemene aannemer wijdt zich hoofdzakelijk aan de bouw van zwembaden en kent dus alle kneepjes van het vak.
  • U kan niet zomaar zeggen dat u algemene aannemer bent. Als algemene aannemer coördineert u immers alle stappen van de bouwwerf en de onderaannemers die mogen tussenkomen. De algemene aannemer moet een bewijs leveren van zijn toegang tot het beroep  om zijn knowhow aan te tonen.
  • Elke aangesloten aannemer bezit een erkenning categorie D, minimum klasse 2 (of gelijkwaardig), die zijn technische bekwaamheid aantoont, evenals zijn financiële capaciteit en zijn professionele integriteit. Klik hiervoor meer informatie.
  • De aannemer verbindt zich ertoe een bemiddelingspoging te ondernemen met een erkend bemiddelaar in geval van conflict met de consument.
  • Elke overeenkomst die wordt gesloten met een aannemer die aangesloten is bij deze groepering biedt de klanten een onderhoudsdienst en een volledige ‘dienst na verkoop’ met een minimumgarantie van 2 jaar op alle onderdelen en werkkrachten, en een tienjarige waarborg voor de stabiliteit.

Meer info? Bezoek onze website www.zwembad-bouwers.be

Persbericht NL - Lancering Groepering Zwembadbouwers - 29.06.2017.pdf

Presentatie Persconferentie Zwembadbouwers - 29.06.2017.pdf


Print
 
      Disclaimer