Home
Sitemap
Print
Links
 
 
 
Members
 
Home
De Federatie
Residentiële sector
Federatie Ontwikkelaars - Woningbouwers
Algemene aanneming
De oplossing
De Kenmerken
Groepering Houtskeletbouw
Algemene aannemers van zwembadbouwers
Niet-Residentiële sector
Publicaties
Event
Foto's
Agenda
Actualiteit
Extranet
Contact
 
Onze leden:
 
 
 
 
Opzoeken
een bouwaannemer
 
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
De algemene bouwaannemer: de oplossing

Het algemeen aannemingsbedrijf kan worden gedefinieerd als een onderneming die de verantwoordelijkheid op zich neemt om alle bouwactiviteiten te realiseren en te coördineren; de algemene aannemer verzorgt, voor een in het contract bepaalde prijs en binnen een overeengekomen termijn, de levering van een volledig voltooid bouwwerk.

De algemene aannemer globaliseert en coördineert dus alle bouwactiviteiten noodzakelijk voor de realisatie van een bouwwerk.

Dit is een totaal andere formule dan een beroep doen op een coördinator van werken, die zich ertoe beperkt de bouwheer in contact te brengen met de verschillende aannemers, maar die zelf geen verantwoordelijkheid opneemt voor de uitvoering van de werken.

Werken met een algemene aannemer is totaal verschillend, want deze is volledig verantwoordelijk voor alle uitgevoerde werken.

De algemene aanneming betekent eveneens voor de bouwheer een aanzienlijke vereenvoudiging van de te nemen stappen; het is een vakman die deze op zich neemt en die een 'eindproduct' aflevert, terwijl hij perfect het overeengekomen programma, prijs en termijn in de hand houdt.

 

Print
 
      Disclaimer