Seminarie BENOR 2024

Wij zijn verheugd u te kunnen informeren dat het BENOR-seminarie zal plaatsvinden op donderdag 29 augustus 2024 in Brussel.

Dit jaar zet BENOR vzw de CO₂ prestatieladder in de kijker, met als thema: “Naar een deugdzame integratie in het bouwecosysteem”.

Deze bijeenkomst biedt de gelegenheid om essentiële thema’s te bespreken. Hieronder vindt u het programma van het seminarie:

Presentaties: 10u00-11u00

  1. Hoe behandelt het MOW de prestatieladder CO₂ in zijn aanbestedingen, hoe zal dit systeem in de toekomst behandeld worden en wat zijn de eerste ervaringen? – Tom Roelants (Programmamanager Klimaat – MOW NL).
  2. Inzicht in de doelstellingen en criteria van het systeem – Estelle Esmieu (Sustainability Officer België en Luxemburg – Eiffage FR).

Panel: 11u00-12u00

  • Dieter De Lathauwer (Policy Advisor construction products and environment and health – Federal Public Service Health, Food Chain Safety and Environment / Chairperson, CEN/TC 350 Sustainability of construction works)
  • Wim Devloo (QSE Manage – Willemen Infra)
  • Isabelle De Bruyne (Chief Sustainability Officer – CFE)
  • Gaël Vervoort (Sustainable Construction Manager – SPW)
  • Gijs Termeer (Director – HIER Klimaatbureau and SKAO)
  • Infrabel

Dit seminarie biedt de mogelijkheid om best practices uit te wisselen en te ontdekken hoe u de CO₂ prestatieladder in uw bouwprojecten kunt integreren.

Meer informatie volgt binnenkort bij de start van de inschrijvingen.

Praktische informatie:

🗓 Donderdag 29 augustus 2024

10u – 14u

📍 Le Châtelain Brussels Hotel, Rue du Châtelain 17, 1000 Brussel

🖋 Gratis deelname – inschrijving verplicht